Data |
I, II ŚNIADANIE |
OBIAD |
PODWIECZOREK |
---|---|---|---|
28.04.2025 r. |
I. Zupa mleczna: kasza manna na mleku. Kanapka: chleb z masłem, szynka, papryka. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Makaron z serem na słodko. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Zupa z żółtego groszku na udkach z ziemniakami, warzywami, natką pietruszki zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
29.04.2025 r. |
I. Zupa mleczna: płatki owsiane na mleku. Kanapka: chleb z masłem, dżem niskosłodzony. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki, kotlet mielony, mizeria. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Zupa tarte ciasto na rosole z warzywami, natką pietruszki koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, jajko, seler. |
30.04.2025 r. |
I. Zupa mleczna: płatki kukurydziane z mlekiem. Kanapka: chleb z masłem, jajko, szczypiorek, pomidor. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Pierogi z farszem ziemniaczano serowym, surówka z pora, marchwi, jabłka. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Zupa pomidorowa z ryżem na udkach natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmiany w jadłospisie