Data |
I, II ŚNIADANIE |
OBIAD |
PODWIECZOREK |
---|---|---|---|
22.04.2025 r. |
I. Zupa mleczna: płatki kukurydziane z mlekiem. Kanapka: chleb z masłem, szynka, ogórek zielony. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Ryż z jabłkiem prażonym, cynamonem. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Zupa z soczewicy z ziemniakami, warzywami, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
23.04.2025 r. |
I. Zupa mleczna: płatki wielozbożowe z mlekiem. Kanapka: chleb z masłem, ser żółty, papryka. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Spaghetti z sosem mięsno warzywnym, bazylią. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler. |
Zupa ogórkowa z ziemniakami na udkach, natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
24.04.2025 r. |
I. Zupa mleczna: płatki jaglane na mleku. Kanapka: chleb z masłem, pasta z twarożku z szynką, pomidor, szczypiorek. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Kasza jęczmienna z gulaszem z szynki wieprzowej, ogórek kiszony. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler. |
Zupa wielowarzywna z ziemniakami na udkach z natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
25.04.2025 r. |
I. Zupa mleczna: płatki owsiane na mleku. Kanapka: chleb z masłem, pasztet pieczony, ogórek kiszony. Zawiera alergeny: gluten, jajko, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Kopytka surówka z marchewki, brzoskwini i słonecznikiem prażonym. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Zupa rybna na maśle z warzywami, natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, ryba, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmiany w jadłospisie